Konserwa wojskowa - Fasola po bretońsku 300 g (1016518)
Zapytaj o produkt
Masz pytanie? Napisz do nas, chętnie pomożemy.
Produkt niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny powiadom mnie o dostawie.
Opis produktu
Fasola po bretońsku używana jest przez Wojsko Polskie w racjach żywnościowych; wykonana według receptury wojskowej
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana
Fasola z kawałkami kiełbasy i boczku w sosie pomidorowym
Składniki: fasola 33,3%, woda, kiełbasa 20% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), boczek wieprzowy wędzony 10% (mięso wieprzowe 60%, tłuszcz wieprzowy 40%, woda, substancja konserwująca: azotyn sodu, sól, cukier, przyprawy), koncentrat pomidorowy 2,8%, mąka pszenna, przyprawy (cukier, przyprawy, sól, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona.
Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa.
Do wyprodukowania 100 g boczku użyto 100 g boczku.
Sposób przygotowania do spożycia: produkt otworzyć, podgrzewać przy pomocy zestawu do podgrzewania posiłków, który można zakupić w naszym sklepie, mieszając w czasie podgrzewania.
Puszka EO łatwootwieralna
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 300 g
Dystrybutor:
PHU ARPOL Spółka z o.o.
Trasa Północna 16D,
65-119 Zielona Góra
Opinie (14 ocen)
4.8