Kuchenny nóż ceramiczny Kyocera Kyotop do warzyw i owoców 11cm, (272242)
Zapytaj o produkt
Masz pytanie? Napisz do nas, chętnie pomożemy.
Produkt niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny powiadom mnie o dostawie.
Opis produktu
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki "w kostkę", krojenia oliwek lub małego pieczywa (zwłaszcza gorącego). Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Ostrze – Wysokiej klasy, podwójnie wypalana szlachetna ceramika twardością zbliżona do diamentu, wytwarzana na bazie węglika cyrkonu (ZrC)
Rączka – Odporne na wilgoć drewno Pakkawood
Długość ostrza – 11cm
Dzięki ceramicznemu ostrzu wszystkie produkty, zwłaszcza warzywa i owoce, pozostają pełne witamin i oryginalnego smaku nawet po kontakcie z nożem. Jak wiadomo, sałatę się rwie, ponieważ po kontakcie z metalem ciemnieje, ogórki obiera się z odpowiedniej strony, aby nie miały goryczki itd. Nożem ceramicznym można kroić sałatę, obierać i kroić ogórki (z każdej strony) oraz inne warzywa i owoce bez obaw o ich smak i wartości odżywcze.
Producent: Kyocera, Japonia
Gwarancja: 2 lata
Opinie (11 ocen)
4.2