Kuchenny nóż ceramiczny Kyocera Kyotop, do plastrowania 13cm (272243)
Zapytaj o produkt
Masz pytanie? Napisz do nas, chętnie pomożemy.
Produkt niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny powiadom mnie o dostawie.
Opis produktu
Nóż przeznaczony jest do wszelkiego rodzaju codziennych prac kuchennych. Doskonale sprawdza się zarówno przy krojeniu pieczywa (zwłaszcza gorącego), jak i w pracy z warzywami, wędlinami oraz mięsem. Jego ostrze jest wystarczająco krótkie, aby zapewnić doskonałą kontrolę i precyzję podczas krojenia, oraz wystarczająco długie, by sprostać nawet tym większym produktom.
Ostrze – Wysokiej klasy, podwójnie wypalana szlachetna ceramika twardością zbliżona do diamentu, wytwarzana na bazie węglika cyrkonu (ZrC)
Rączka – Odporne na wilgoć drewno Pakkawood
Długość ostrza – 13cm
Dzięki ceramicznemu ostrzu wszystkie produkty, zwłaszcza warzywa i owoce, pozostają pełne witamin i oryginalnego smaku nawet po kontakcie z nożem. Jak wiadomo, sałatę się rwie, ponieważ po kontakcie z metalem ciemnieje, ogórki obiera się z odpowiedniej strony, aby nie miały goryczki itd. Nożem ceramicznym można kroić sałatę, obierać i kroić ogórki (z każdej strony) oraz inne warzywa i owoce bez obaw o ich smak i wartości odżywcze.
Producent: Kyocera, Japonia
Gwarancja: 2 lata
Opinie (22 ocen)
4.3