Tojiro DP3 Nóż do porcjowania 21cm (272278)
Zapytaj o produkt
Masz pytanie? Napisz do nas, chętnie pomożemy.
Wysyłka w 3 dni
Produkt jest dostępny od ręki. Szacowany koszt przesyłki kurierskiej to 0.00 PLN.
Opis produktu
Nóż przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Ostrze – Wysokiej jakości trzywarstwowa stal nierdzewna
Twardość ostrza – 58 +/-1 HRC
Waga – 200g
Rękojeść – Wzmocniony laminat typu Micarta ze sprasowanego papieru impregnowanego żywicą. Materiał wykazuje wysoką odporność na ścieranie i nie kurczy się pod wpływem wilgoci.
Producent: Tojiro, Japonia
Gwarancja: 2 lata
Opinie (11 ocen)
4.8